Makeupoftheday

Sunrise or sunset inspired eyeshadow look? I’ll let you decide... To be honest I just wanted to play around with orange eyeshadow 🙈 #makeup #makeupoftheday #motd #crueltyfreebeauty #crueltyfreecosmetics #jacklynhillpalette #eyes

Successful Mondays start with a red lip #makeupartist #makeupjunkie #makeupoftheday #makeupobsessed #makeupcommunity #beautycommunity #hiddenmua #makeupgeek @makeupforeverofficial smoothing primer @itcosmetics CC cream @narscosmetics_ matte concealer @anastasiabeverlyhills contour kit @narscosmetics_ orgasm blush @thebalm marilouminiser highlighter @toofaced eyeshadow insurance @anastasiabeverlyhills dip brow @ctilburymakeup eyes to mesmerise in marie Antoinette @narscosmetics_ eyeshadow in Mekong @chanel.beauty le rouge crayon de couleur in rouge corail #makeupforever #itcosmetics #narscosmetics #anastasiabeverlyhills #thebalmcosmetics #toofaced #charlottetilbury #chanelbeauty

@mesdem Ben Geldiiiim 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ . KAYDETLER GELSİİİİN 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ . . Ne zaman sürsem ‘’aydınlatıcın ne ,allığın ne Mesdem ? Bütün bu soruların cevabını sadece bir ürün karşılıyor desem 🤔🤔😍 İşte o çok merak edilen 😍 elimden düşmeyen bitmesini hiç istemediğim o ürün 😍😍 Arkadaşlar ben bu Terracotta pudrasıyla aşk yaşıyorum 😍 İnanılmaz çok sevdim tenimde duruşunu yansımasını anlatmaya gerek yok görüyorsunuz 😍😍Hele yaz günlerinde hafif bir bb krem sürüp Farmasi Terracotta pudra no 05’i sürüp çıktım mı tamamdır makyajım diyorum ☝🏻 Eğer bir ürünle hem allık, hem aydınlatıcı sürmüş olayım diyorsanız işte o ürün budur. Benim diyeceklerim bu kadar alın aldırın. 💕 . . . . . #makeup #makeupbyme #makeuptutorial #eyesmakeup #eyes #makeupoftheday #makeupartist #makeuplove #makeupaddict #makeupvideo #like4like #bloggerkesiftagi #makeupfanatic1 #likeforfollow #likesforlikes #likeme #likeforlike #beauty #beautybloggers #makeupfashion #fashionmakeup @makeupforbarbies @itsmylookbook @glamazonkw @maryhadalittlegramm @instamakeupla #hakyemeyakismaz @maryhadalittlegramm @flawlesssdolls @bebeautymood @maryhadalittleglam #fenomen68

My very first beauty video 😆 Disini aku bikin 10 look yang berbeda dengan 10 warna lipstick dari @PIXYcosmetics Matte In Love. . 104 Pop Pink - Sporty Look 105 Divine Rouge - Vintage Mood 106 Red Fusion - Party Look 210 Blushing Rose - Girly 211 Vibe Pink - Sophisticated 310 Deep Plum - Sneaky Look 408 Merry Orange - Energetic 505 Exotic Nude - Glamour 506 Serene Brown - Office Look 507 Ginger Ale - Innocent . My fav is 105 Divine Rouge, love banget sama warna merah-nya, ga kelihatan menor sama sekali!! Warna-warnanya masuk banget buat segala suasana. Major love ❤ Aku beyond satisfied sama brand lokal yang satu ini karena... ✅ Harganya yang super affordable (only 43rb gengs!!) ✅ Blendable ✅ No Cracky at all ✅ Sangat2 High Coverage karena cuma butuh 1x pulasan aja warna bibir asli udah ke-cover ✅ Pigmented, warna yang kelihatan di lipstick dan pas di swatch sama persis. ✅ Sama sekali ga terasa tebal dan menor. ✅ Packagingnya kurus kecil bisa masuk ke makeup pouch aku yang paling kecil yang aku punya, tapi ga ringkih. ✅ Warna2nya sangat bagus . This is my personal fav, akhir2 ini selalu pakai lipstick PIXY Matte in Love kemana2. Recommended to you 💄 Comment dong kalian paling suka look yang mana? #PixyInspiredByYou #MatteInLove . . . . . . @tampilcantik #beautylife #beautyblog #instabeauty #beautytips #beautyproducts #makeupaddict #beautyguru #makeup #motd #beauty #makeupobsessed #makeupblogger #beautyjunkie #makeupbyme #makeupoftheday #ilovemakeup #fotd #instamakeup #beautygram #makeupinspo #bblogger #allbeauty

my kinda colors Products; ~ F A C E @kicks.no fake freckles pen @anastasiabeverlyhills x @amrezy highlighter ~ E Y E S #anastasiabeverlyhills brow definer “medium brown” @maccosmetics paint pot “soft ochre” #maccosmetics single shadow “yellow chrome” , “goldenrod” & “never say never” @houseoflashes “featherette” ~ L I P S #maccosmetics dazzleglass “like Venus” ~ #motd #makeupoftheday #anastasiabrows #fakefreckles #naturalmakeup #nakedskin #sunseteyeshadow #colorfuleyeshadow #beautycultnorway #sminkeelskere #norskmakeup #undiscovered_muas #uuchallenge

Inspired photo from @by.amersajim 😍😍❤❤

@mahinamakeup: Makeup event 🇬🇧@officialshiikane for this amazing video ❤️

@roush_allure