barangmakeupmurah

GLOW CREATOR !! RM49.90. Siapa yang suka muka nampak glowing tu haaa inilah dia susuk untuk uols! Haha shine bright like a diamondd ✨✨✨ . Ni actually MULTI FUNCTION HIGHLIGHTER . 1- pakai as serum + moisturiser(effect glow) . 2- mix dalam foundation . 3- after powder (as highlighter) . 4- dap2 atas eyeshadow akan jadikan wet look . 5- dap atas lipstik akan jadikan lipstik nampak glow n glitter . 6- yg pink tu dap atas blusher,akan jadikan kulit nmpak healthy bukan seperti pakai highlighter tapi nmpak dewy n healthy cheek _________________________________ 1- natural moist ( semua skin boleh..cerah ke medium ke..) . 2- rossy pink ( letak atas blusher utk effect healthy skin..or dewy look) . 3- shine gold (boleh utk skin medium..atau tan skin supaya nampak kulit macam JLO camtu..) . Kami ada buat pos juga. Nak order boleh whatsapp 0126240644 atau tekan link di bio πŸ’“ . #vendoripoh #butikvendor #vendor #odbomalaysia #odbomurah #odbomalaysia #barangmakeupmurah #sayajual #tudung #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #arganiaoil #kissbeauty #sunblockkissbeauty #kissbeautymurah #kissbeautymalaysia #uitmmerbok #magneticpallete #eyeshadow #eyeshadowpan #sobellaeyeshadowkedah #kedaikosmetik #kosmetikipoh #alhaalfafoundation #alhafoundationpropolis #aafoundationpropolis #alhafoundationipoh #alhacosmeticipoh #muaipoh #alhaalfacosmetics

Jeng jeng jeng OKAYA EYEBROW GEL 😘 . . . Nak cantikkan mata? Ingin bergaya dengan mengikut kesesuaian fesyen anda? Produk ini untuk anda! . . . Mudah di apply & di bentuk! Mesra wuduk! Yes! Amat sesuai untuk anda! Kod β€˜β€™BROWN’’ yang sesuai untuk semua wanita di Asia! Ayy gurl! . . . Walaupun hujan lebat di negeri sendiri, Penat lelah berkerja sehingga mengeluarkan peluh Jangan Bimbang teman2 ku! Ia WATER PROOF! Grab now girls! . . . For any inquiries or purchase do click in link profile or Whatapps 0182090286 . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualokaya #okaya #okayamalaysia #okaymurah #okayafoundation #okayaeyebrowgel #eyebrow #eyebrowgel #foundation #liquidfoundation #makeupartist #muamalaysia #makeupmalaysia #barangmakeup #barangmakeupmurah #foundationmurah #flawless #tanpajerawat #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #arganoil #bazarpaknil #moodrepublik #baranghantaran #malaysia #tanpacela #cintatiadaganti

Hoola bronzing powder pure matte color tau untuk natural tan skin. Nak muka nampak tirusss tutup lemak lemak tepu di pipi meh sapu shading hoola by benefit ni sikit. . Bagi yg taknak shading dia terlampau gelap boleh guna hoola ni natural look gituu, bestt sangat tau! . πŸ’° RM23 exc postage πŸ“² Click link on bio to order . . #originalmakeuptrialpack #makeuporiginal #sayajualmakeup #barangmakeupmurah #trialpackmakeup #barangmakeup #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #kosmetikmurah #makeupmurah #muabellaz #bazaarpaknil #bazaarmakeup #kualaselangor #bestarijaya #upsi #uitm #uniselbestarijaya #uniselian #trialpacksephora #originalmakeupbymirra #tanjungkarang #puncakalam #jayasetia #ijok #bukitbadong #sephorapersonalshopper #teamnisa #makeuptrialkualaselangor

Jom guys shopping kat ig sis πŸ’ž mcm2 brg makeup sis jual 😘 murah2 je uolls , rugi x beli untuk kecantikkan sendiri πŸ’ž berminat terus wasap sis ye uolls πŸ‘ . . . HARGA : - RM10 1PCS - RM 9.50 x 3PCS . . #makeupborong #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #barangmakeupmalaysia #barangmakeupmurah #aloevera

Jom guys shopping kat ig sis πŸ’ž mcm2 brg makeup sis jual 😘murah je uolls , tak rugi beli untuk kecantikkan sendiri πŸ’ž berminat terus wasap sis ye uolls πŸ‘ . . . HARGA : - RM25 1SET - RM23 x 3SET . . #barangmakeupmalaysia #barangmakeupmurah #makeupborong #makeupmurah #hargaborong #set3ce

Feedback πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . . Berminat πŸ“² 01117966737 . . #feedback #feedinponytail #barangmakeupmurah #barang #barangbranded #feedbackrbeauty #feedbackparfumbydhiya

Feedback πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . . Berminat πŸ“² 01117966737 . . #feedback #feedinponytail #barangmakeupmurah #barang #barangbranded #feedbackrbeauty #feedbackparfumbydhiya

Jom guys shopping kat ig sis πŸ’ž mcm2 brg makeup sis jual 😘 murah je uolls , tak rugi pun beli untuk kecantikkan sendiri πŸ’ž klau brminat terus wasap sis ye uolls πŸ‘ . . Harga : - RM15 SET - RM13.50 x 3SET . . #barangmakeupmurah #barangmakeupmalaysia #makeupborong #makeupmurahmalaysia #hargaborong #kyliejenner #setkylie

Feedback πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . . Berminat πŸ“² 01117966737 . . #feedback #feedinponytail #barangmakeupmurah #barang #barangbranded #feedbackrbeauty #feedbackparfumbydhiya

. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 CS JULY 10 Price : RM55.00 only *exclude postage Details : ✨ Backtalk pallete (eyeshadow,blush,highlight) ✨ kylie fit me 6in1 lipmatte ✨ kabuki brush set 10pcs . +++++ FREEGIFT ❀️❀️❀️ . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . HOW TO ORDER?? . πŸ“±Screenshot barang makeup yang ingin dibeli πŸ“±Whatsapp πŸ‘‰ 0137128978 atau click link bio diatas untuk tanya stock . *mudah dan senang kan 😊 . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . #makeupmurah #makeupinspired #eyeshadowmurah #brushmakeup #brushmakeupmurah #bccreammurah #blushermurah #lipstickmurah #lipmattemurah #loosepowdermurah #makeupremoverterbaik #makeupremover #dropshipwanted #barangmakeupmurah #makeupinspiredmalaysia #lipmattemurah #nudeeyebrowpowderkit #eyebrowkitmurah #aloeveramakeupwipes #combosetoffer

1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION EXCLUSIVE Ni istimewa taw ada extrak stoberi Yg mempunyai pelbagai khasiat yg baik untuk kulit sis taw Mai kaih dpt 1 dengan harga mampu milik RM65 WHTP 0132590465 #foudation #foudationmurah #makeup #makeupmurah #barangmakeup #barangmakeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeupviral #barangmakeupviral #setmakeup #setmakeupmurah