ddcushion

Set pilihan ramai. Set dap dap dap 2 minit siap 😍😍😍😍 . Kelebihan & kebaikan #mirellebeauty 😍 . Miracle Mist: ° Merawat kulit wajah yang kusam. ° Merawat masalah jerawat (spray di muka shja) ° Menghilangkan parut dgn penggunaan yang konsisten. ° Menyegarkan muka. ° Mengecilkan liang pori. ° Make up tahan lama. . DD Cushion: ▪Melindungi kulit drpd sinaran UV dgn spf 50++ ▪Meredakan radang dan cela. ▪Tahan sehingga 8 jam. ▪Menganjalkan kulit. ▪Sangat ringan pada wajah. ▪Mesra Wudhuk. . #mirellbeauty #hawaskincare #ddcushion #facemist #promosi #makeup #skincare #letscantik

Lepas tempek Foundation..pastu you all tempek plak Loose Powder..fuhhh..dia punya effect glowing tu nampuluh kilometer dah nampak you all👍 __ Lagi2 Loose Powder Obsess nie..memang kualiti setanding jenama antarabangsa gitteww..😘 __ Harga tak yah sembang..murah yakkamat you all compare dengan jenama2 tip top nie..walhal kualiti lebih kurang je..gitteww. . . Pakai foundation then pakai loose powder memang muka tak nampak berminyak tau..sebab loose powder dah cover semua tu. __ HARGA: RM59 EXCLUDE POSTAGE POSTAGE: RM7 SM/ RM11 SS . . wasap.my/60192605918 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #loosepowder #chanel #maybelline #silkygirl #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #flawless #bajurayamurah #selleronline #bangsar #kerinchi #klangvalley #pantaidalam #midvalley #squadsyiera

Memperkenalkan Dd Cushion Foundation texture yang baru dr Obsess Cosmetic, mempunyai dua code iaitu Natural Light & Medium Dark, bau yang menyelerakan gittew, hee bau Vanila & full coverage. Boleh book with pymt skrg atau anda akan menyesal kemudian hari sbb stock laju je da kne book, ws 0177296099 ok 😊. . Kelebihan DD CUSHION FOUNDATION by Obsess Cosmetics :. . ☆✅DD cushion Obsess Mengandungi Vit E & Olive Squalance Oil ☆✅Dapat Membantu memudarkan parut jerawat & jeragat ☆✅Boleh menutup parut jerawat, jeragat & tona kulit tidak sekata ☆✅Pengunaan berterusan dapat melicinkan kulit dan wajah bebas dari jerawat & jeragat ☆✅Tidak berminyak malah mengawal wajah agar kekal segar ☆✅Tidak melekit & TAK melekat pada tudung kerana ia terus meresap ke dalam kulit ☆✅Tak bercapuk walaupun BERPELUH ☆✅Muka kelihatan lebih Natural, Smooth dan makeup tidak tebal ☆✅Tahan sehingga 2-3 bulan sebekas ☆✅ Halal Dijamin & Lulus KKM ( NOT161100904K) . HARGA ASAL RM138 (PROMO RM118). . COD AREA : JOHOR BAHRU. . WHTSAPP 0177296099 / CLICK LINK http://www.wasap.my/60177296099 TO PURCHASE / self pickup Taman Desa Tebrau / BBU ok!. . #obsesscosmeticsjb #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsjohorbahru #liquidmattelipstick #lipstickmalaysia #uitm #sayajuallipstick #sayajualobsesscosmetics #ddcushion #barangmakeup #mascara #makeupjb #lipstickjb #liquidlipstick #dropshipwanted #fattzura #jdt #makeup #barangmakeupmurah #arganoillipstick #lipstick #muamalaysia #makeuplover #makeupaddict #sayajual #sayajualmakeup #agentwanted #foundation #neelofa #viral

Muka tak flawless? Make up tak tahan lama? Ada masalah skin tone xsesuai dgn kaler foundation? Dgn DD Cushion by Obsess Cosmetics..semua tu tolak tepiiii.. Make up maintain cun walaupun berpeluhhhh.. Tahan lama plak tuuu.. ____ APE SPECIALNYA DD CUSHION FOUNDATION NI? 😍 DD cushion foundation ni dapat menutup cela di muka sambil merawat kulit . 6 dalam 1 kebaikan tau!! 🌸 foundation + concealer + moisturise + suncreen + whitening + cooling effect 🌸 ____ apa lagi yang best pasal DD CUSHION FOUNFATION yang baru ni? Mestilah sebab kita dah ada dua code satu natural light untuk kulit cerah amoi and satu lagi medium dark untuk kulit sawo matang. . Kebaikan dd cushion foundation obsess ; - boleh merawat masalah kulit - baiki kulit secara berterusan - mempunyai serum treatment acne yang boleh kecutkan jerawat - kaya dengan argan oil - kulit akan dilindungi dengan sunblock SPF 50 ____ HARGA: RM59 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE POSTAGE: RM8 SM/ RM12 SS ___ WHATSAPP: wasap.my/60192605918/DDCushion ____ #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #flawless #bajurayamurah #selleronline #bangsar #kerinchi #klangvalley #pantaidalam #midvalley #cantikcantik #squadsyiera #comelpipimerah

Hai korang!✋ set peloles dh keluar ni.. 😘. Pas ni boleh la korang peloles selalu.😘. Nanti salida up video cara nk pakai semua ni tau.. supaya leh cover jerawat, jeragat, parut2 kt muka 2.. berkenan x? Berkenan wasap salida k.. mana tau dapat apa2 freegift t..😍😘💕. . #squadsyiera #obsesscosmetics #lipstick #lipstickviral #ddcushion #consealer #beautymagicbox #lovemakeup #jomflawless #agentobsessperak #agentobsessperakutara #muaperak #codperak

Having problem thinking what to get for your mum / wife / sister / friend?? 💖 Obsess Cosmetic now comes with this lovely set in Gift Box: -DD Cushion -Concealer -Loose Powder -Lip Matte -Duo Eyeshadow w Highlighter 💖 Inclusive w home delivery, this gift set is selling at $113 (usual price $123😱) DM me now! 💖 #obsess #obsesscosmetics #cosmetics #combo #comboset #makeupset #ddcushion #foundation #concealer #loosepowder #translucent #lippie #mattelippie #matte #eyeshadow #eyeshadowstick #duoeyeshadow #highlighter #gift #giftset #giftbox

Nothing haunts us like the makeup we didn't buy. Agree ladies? Shop noww and get your own makeup set too 💋 . Photo courtesy of our beloved customer

ใครผิวหวังจากคลีนซิ่งหลายยี่ห้อที่ผ่านมาอยากให้ลอง ❗️❗️ คลีนซิ่งบิวตี้ลัช อ่อนโยนมากก เช็ดเครื่องสำอางบนใบหน้าได้สะอาดหมดจด เช็ดรอบดวงตาได้ ไม่แสบตา เช็ดหน้าสะอาด หน้าก็ไม่เป็นสิวนะจ้ะ ขวดเล็ก 120 ml.จาก 399.- ขวดใหญ่ 250 ml.จาก 699.- . ❥แอดเลย 🆔line:somsom_pk ❥กดลิ้งค์👉🏻http://bit.ly/2hQtcLG . . ❥มีเก็บเงินปลายทาง . . #beautelushthailand #beautelush #คูชั่น #dd #ddcream #ddcushion #คุชชั่น #ลิปสติก #บิวตี้ลัชลาดกระบัง #ลาดกระบัง #beautelushลาดกระบัง #เซเมโชะ #seimeisho

#มีปัญหากับตาแพนด้า🐼 #รักเหมียวอย่าท้าเหมียวล้างหน้า 😳 ปิดมันสะ!!! นอนดึกทุกวัน....สุดท้ายก็เป็นแบบในรูปด้านล่าง😅 ไม่ยากค่ะแต่งหน้าช่วย😁 . 💢ขั้นตอนแรก -ลงดีดีครีมสีชมพู ✔(810บาท) (ใครจะผสมสีเบจผสมตามใจชอบ) -ตามด้วยแป้งเจ้าหญิง (เหมียวใช้เบอร์M02)✔(599บาท) ***สินค้าทั้งสองชิ้นนี้ กันน้ำกันเหงื่อกันแดด*** . ❥แอดเลย 🆔line:somsom_pk ❥กดลิ้งค์👉🏻http://bit.ly/2hQtcLG . . . . #beautelushthailand #beautelush #คูชั่น #dd #ddcream #ddcushion #คุชชั่น #ลิปสติก #บิวตี้ลัชลาดกระบัง #ลาดกระบัง #beautelushลาดกระบัง #เซเมโชะ #seimeisho #howtoperfect #ของมันต้องมี #beautelush

ลูกค้ารีวิวให้ เพื่อนชอบเพื่อนติดใจ❤️ #กินแล้วผิวใสจนใครๆก็ทัก ยังไงก็ซื้ออยู่แล้ว เลยบอกเพื่อนว่า 👉🏻 “ถ้า 10 กล่องเอาแก้วปั่นมูลค่า 259 B. ฟรีไปเลย” เพื่อนไม่รอช้า รีบบอก “ #จัดมา” ‼️ คุ้มสุดๆ ของดีไม่ต้องพูดเยอะ รีวิวจริงทุกอย่าง #ไม่ดีจริงไม่กล้าเชียร์ให้เพื่อนหรอก เราชงกินเองทุกวัน และกินแค่เซเมโชะอย่างเดียว ของดีจึงกล้าบอกต่อ👍🏻 . 1 กล่อง 15 ซอง 2 รสชาติ #รักผิวเลือกเซเมโชะ . ❥แอดเลย 🆔line:somsom_pk ❥กดลิ้งค์👉🏻http://bit.ly/2hQtcLG . . . . #beautelushthailand #beautelush #คูชั่น #dd #ddcream #ddcushion #คุชชั่น #ลิปสติก #บิวตี้ลัชลาดกระบัง #ลาดกระบัง #beautelushลาดกระบัง #เซเมโชะ #seimeisho

Embrace your skintone and appreciate your skin condition. Weather its dry skin, oily skin, acne prone skin. And from there lets work to a healthier skin, healthier you 😘 . Our Perfect Moist Cushion gives smooth and silky finishing with medium coverage, suits for on the go beauty for you busy ladies

Korang mesti ada masalah nak cari foundation yg sesuai dgn kulit korang kan? Yg tak tebal sangat, natural look dalam masa yg sama boleh cover parut2 jerawat. Nah tengok video ni pun dah boleh nampak texture dd cushion foundation n loose powder obsess ni best dia macam mana. Muka flawless dalam sekelip mata je! Yg penting bila makeup muka tak jadi mcm cake, tak bercapuk😍 Combo Set DD cushion+Loose Powder Rm118 sahaja taw, jom place order cepat kalau tak nak melepas😉 #ddcushion #ddcushionobsesscosmetics #sayajualfoundation #sayajualddcushion #sayajuallipstick #lipstickmalaysia #lipmatteobsess #obsesscosmetics #lipmattemalaysia #sayajuallipmatte #sayajuallens #contactlensmalaysia #lensmalaysia #contactlensmurahmalaysia #contactlensmurah #obsesscosmeticsjohor #obsesscosmeticsjb #muajb #muajohor #muajohorbahru #muaselangor #muashahalam #makeupmalaysia #sayajualmakeup

DD CUSHION LOOSE READY STOCK❗ HANYA RM65 JER ! Murah giler tapi sekali dab lawooo yaaang amattttt 😱 STOCK LIMITED tau ! Lambat sorry memang tak dapat 😂 . DD Cushion ni pakai dia senang sangat just dap dap dap dah siap..Teksture dia yang yellowish memberi effect glowing yang mencerahkan kulit secara semulajadi..Tak nampak tebal seperti pakai Foundation.. Sebab tu DD cushion LL menjadi kegilaan wanita asia♥ . . http://www.wasap.my/60179641156 . . #Luffiyaskincare #Luffluffiya #ddcushion #ddcushionmalaysia #glowingmakeup #lipstickLL #lipsticklover #lipstickmatte #lipstickmalaysia #DDCushionBlusher #glowingmakeup

DD CUSHION LOOSE READY STOCK❗ HANYA RM65 JER ! Murah giler tapi sekali dab lawooo yaaang amattttt 😱 STOCK LIMITED tau ! Lambat sorry memang tak dapat 😂 . DD Cushion ni pakai dia senang sangat just dap dap dap dah siap..Teksture dia yang yellowish memberi effect glowing yang mencerahkan kulit secara semulajadi..Tak nampak tebal seperti pakai Foundation.. Sebab tu DD cushion LL menjadi kegilaan wanita asia♥ . . http://www.wasap.my/60179641166 . . #Luffiyaskincare #Luffluffiya #ddcushion #ddcushionmalaysia #glowingmakeup #lipstickLL #lipsticklover #lipstickmatte #lipstickmalaysia #DDCushionBlusher #glowingmakeup

saper cakap nak nampak cantik kulit flawles licin gebus tu susah....dengan COMBO SET FLAWLES OBSESS COSMETIC ❤️macam magic je uollss dap dap je dah cantik...cepat pulak tu jimat mase uollss nak makeup tau....semua parut2 jerawat ker jeragat terus hilang tau 😍😍😍 . jom tengok short tutorial video dari founder obsess ni 👇🏻 dengan hanya 3 produk : ✔️dd cushion obsess ✔️concealer obsess ✔️loose powder obsess . meh oder "combo set flawles" dgn Lin skrg!!! . WHATSAPP 010-3183585 klik link wasap di bio ⬆️ . #obsesscosmetic #obsesscosmeticagentsegamat #codsegamat #classyplain #sayagunasayasharesayajual #obsessmakeup #ddcushion #ddcushionobsesscosmetics #loosepowder #loosepowdermurah #lipmatteobsess #lipmatteviral #neelofa #zahirahmacwilson #redvelvet #sayajualmakeupmurah #squadsyiera

Pagi3 wajib ambil LuffSkinBooster. Vit nak bagi kulit kekal cerah sekata.. Yang sejenis masuk jamban bertapa 2,3jam tu wajib amal hatni tau.so takde le orang lain beratur je tunggu awak masuk jamban😂 . Nak amal malam pom takpe.takde hal.janji awak ckpkan minum air 1.5-2.5liter sehari mengikut keperluan badan awak.. Jangan ikut keperluan badan orang.satgi kembung perut💪 Wasap⤵⤵⤵ Www.wasap.my/60126744707/Ls https://www.facebook.com/luffiyaskincarehq/ . #D_Aman_Beauty #luffiyaskincareHq #kualalumpurmalaysia #stokis_luffiya_KL #Original #cod_bangsar_pantaidalam #trustedsellermalaysia #TeamRuby #AgentDanDropshipDiperlukan #ddcushion #BeautySkin #KkmApprove #Jeragat #Jerawat #FlawlesFoundation #BedakInez #KrimKunyitPower #ddcushionfoundation #lips #lipstick #serumboosterbotox #LuffSkinBooster #vitamin_c #suppliments #moisturizers #scrubibukunyitbyluffiya #HarumCateliya #WhiteningToner #krimsarangburung #luffluffiyacosmetic