iqbooster

Follow @thedazzlingfacts to know the full facts 😋 . @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts 👆Is My Second and Favourite Page 💡 . They Provide ⬇️ 🔸Eye Popping Facts ! 🔹Cool Life Hacks ! 🔸Fun Riddles / Quizzes ! 🔹& Many More 😇 . They are accepting only next 500 Followers , So don't wait just Follow them 👇 @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts . #facts #knowledge #didyouknow #thedazzlingfacts #iqbooster

Follow @thedazzlingfacts to know the full facts 😋 . @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts 👆Is My Second and Favourite Page 💡 . They Provide ⬇️ 🔸Eye Popping Facts ! 🔹Cool Life Hacks ! 🔸Fun Riddles / Quizzes ! 🔹& Many More 😇 . They are accepting only next 500 Followers , So don't wait just Follow them 👇 @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts @thedazzlingfacts . #facts #knowledge #didyouknow #thedazzlingfacts #iqbooster

Bismillahirrahmanirrahim Bagaimana perasaan saya bila dapat tahu yang anak saya kurang cemerlang dalam exam😡😡😡 Bagaimana perasaan saya apabila cikgu bagitahu yang anak saya yang paling lemah dalam pelajaran🤒🤒🤒 Bagaimana jika perkara diatas terjadi dekat anak² saya??🤕🤕 💊💊💊💊💊💊 JANGAN RISAU!! JOM KITA LIHAT KEBAWAH BAGAIMANA SOLUSINYA🤓🤓 AL FATEH JUNIOR dapat menaikkan prestasi result exam anak anda Alfateh junior adalah SUPPLEMENT BRAIN BOOSTER Alfateh junior membantu perkembangan minda anak-anak 💯 meningkatkan keupayaan minda berfungsi ke tahap optimum 💯 dan membentuk peribadi akhlak anak-anak anda💯 Nak tanya? Nak order? Click link bio @ Whatsapp saya Farah, Agent AlFateh www.wasap.my/601116711437 #alfatehjunior #gula2minda #iqbooster #BukanGulaGulaBiasa

. MEMOREEN SMART KIDS PILIHAN NO 1 IBU BAPA . . JOM Ibu2.. beri yg terbaekk utk anak2 kita... . . Tahniah kpd ibu2 yg bijak dan prihatin utk nak pastikan anak sntiasa sehat dgn supplemen yg berkhasiat ni.. alhamdulillah.. . Yg berminat utk jadi Agen dan Dropship sgt2 di alu2kan.. Whatsapp 012 3155968 ======================= . MEMOREEN bantu ANAK ADA MASALAH !! . Selesema. Kerap Bersin/berhingus. Batuk berkahak. Demam berpanjangan. Resdung . SESUAI !! Untuk penggunaan Anak seawal 6 bulan hingga 17 tahun.. . Bantu anak anda dgn Memorren skrg.. ======================= Tempahan #MemoreenJuice . ✔✔Whatsapp 012 3155968 ✔✔Whatsapp 012 3155968 ✔✔Whatsapp 012 3155968 . #memoreensmartkids #IqBooster #SuperFoodMEMOREEN #MemoreenJuice #IqBooster #Resdung #MemoreenBooster #SuperFoodMEMOREEN #CustomerKamiKeutamaanKami #KidsImmuneBooster #ImmuneSistem #memoreenjuspilihanno1 #memoreenplusjuice #Selsema #ekzema

Kelebihan Genius Chewable Tablet ==================== ✅Meningkatkan keupayaan minda. ✅Meningkatkan fokus ketika belajar @ bekerja. ✅Merangsang perkembangan sel otak. ✔Menguatkan daya ingatan . 💘Koko - Saintis mendapati anti-oksidan Flavonoids & bahan aktif Theobromine di dalam koko merangsang saraf & otak. . 💘Omega - 3 - Bermanfaat kepada bayi yang meningkat usia kerana mengandungi DHA yang penting kepada otak dan mata . 💘Grape Seed - 50 kali lebih baik dari Vitamin E & 18 kali lebih baik dari Vitamin C. Membantu saraf otak & mata serta merawat kulit . 💘Kurma - Mencergaskan minda, membantu tumbesaran, melancarkan darah, anti-kanser, merawat buah pinggang dan memberi tenaga . 💘Kismis - Membina darah bagi bekalan oksigen ke otak mencukupi untuk mengelak dari mengantuk, lupa, lembab dan lemah berfikir . 💘Badam - Mengandungi Omega 3, Omega 6, Folat, Vitamin E & Vitamin B6 yang membantu otak berfikir dengan jelas dan positif . 💘Saffron - Mencergaskan minda, meredakan sakit kepala, pembuka selera dan merawat masalah hati . 💘Pegaga - Menambah daya ingatan serta mengatasi kemurungan dan mengurangkan darah gemuruh. Watsap +60104578585 Watsap +60104578585 . . #minumanminda #neuroup #geniusaulad #tahfiz #alfateh #susukambing #otakgenius #tv3 #gstarkids #gstar #makananminda #coklatminda #testimonineuro #jusminda #jusmindacaliphs #littlecaliphs #bazarpaknil #pama #majalahpama #tantrum #alhafiz #geniusbooster #caliph #iqgenius #iqbooster #rr4u #minumanminda #neuroup #geniusaulad #tahfiz #alfateh #susukambing #otakgenius #tv3 #gstarkids #gstar #makananminda #coklatminda #testimonineuro #jusminda #jusmindacaliphs #littlecaliphs #bazarpaknil #pama #majalahpama #tantrum #alhafiz #rr4u #susuminda #kokominda #iqwildan #wildan

. Ceria anak2 MEMOREEN Smart Kids ANAK2 MEMOREEN YG BIJAK DAN SEHATT. . JOM Ibu2.. beri yg terbaekk utk anak2 kita... . MEMOREEN bantu ANAK ADA MASALAH !! . Selesema. Kerap Bersin/berhingus. Batuk berkahak. Demam berpanjangan. Resdung . ANAK LAMBAT CAKAP ? TAK FOCUS BILA BELAJAR ? NAK ANAK SIHAT ? NAK ANAK CERGAS ? NAK ANAK CEMERLANG ? . . SESUAI !! Untuk penggunaan Anak seawal 6 bulan hingga 15 tahun.. . Bantu anak anda dgn Memorren skrg.. ======================= Tempahan #MemoreenJuice . ✔✔Whatsapp 012 3155968 ✔✔Whatsapp 012 3155968 ✔✔Whatsapp 012 3155968 . #memoreensmartkids #IqBooster #SuperFoodMEMOREEN #MemoreenJuice #IqBooster #Resdung #MemoreenBooster #SuperFoodMEMOREEN #CustomerKamiKeutamaanKami #KidsImmuneBooster #ImmuneSistem #memoreenjuspilihanno1 #memoreenplusjuice #Selsema #ekzema

SUPPLEMENTS IQ ITU PENTING KE UNTUK MINDA ANAK² !!! . #SANGAT_PENTING kalau dulu mungkin tidak!! . 👉🏼TAPI melihat senario pembelajaran sekarang ianya merupakan #KEPERLUAN. . Lagipun setiap hari anak² kita didedahkan dengan makanan "FAST FOOD" yang mampu membunuh kecergasan & kesihatan mereka tanpa sedar.!! . Jadi sebagai ibubapa wajib bantu anak² kita dengan MAKANAN TAMBAHAN @ SUPPLEMENTS IQ untuk memastikan Kecerdasan minda anak² berada ditahap yang paling OPTIMUM. BOLEH.!! . Anak Pintar Cemerlang, Fokus, sihat sepanjang hari dengan Gstar, in shaa Allah. . #gstarvteen #gstarkids #vteen #anakbijak #genius #terapiinstagram #iqbooster #gstarkidsgenius #remaja #kolej #university #tadika #santaijim #susukambingrrayyan #produkminda #makanansunnah #upsr #pt3 #spm #stpm #student #biokare #mudahhafal

CEPAT BELAJAR.. SENANG INGAT APA RAHSIA??? Aisyah seorang anak yang cepat belajar dan senang ingat apa yang diajar. Rahsia ibu Aisyah??? beri kunyah2 gstar kids setiap hari.. Apa kandungan gstar kids ye? GStar mengandungi lebih 15 bahan sunnah moden dan terbaik dunia. Antara fungsi dan khasiat sebahagian bahan dalam Gstar... 🔶SAFRON ✔Kaya dengan vitamin B1 dan B2 ✔Merangsang pertumbuhan sel-sel otak dan menguatkan daya ingatan. 🔶LUBANAH ✔Berfungsi menghilangkan lendir balagham dalam otak yang menyebabkan lemah daya ingatan, selesema, resdung, lelah, batuk dan yang berkaitan dengan sistem pernafasan. ✔Menambahkan daya ingatan dan mencerdaskan minda. 🔶OMEGA 3,6&9 ✔Meningkatkan keupayaan belajar, kemahiran menaakul(berfikir) atau menyelesaikan masalah, meningkatkan daya tumpuan dan ingatan serta perhubungan antara sel-sel otak. ✔Menyokong keseimbangan emosi dan sikap positif. 🔶KISMIS ✔Menguatkan daya ingatan, mengubati penyakit lupa, mencerdaskan minda, memutuskan balagham, membersihkan hati & mencerahkan mata anak-anak supaya tidak cepat mengantuk dalam kelas. 🔶GINKGO BILOBA ✔Menggalakkan pengaliran darah ke otak, tangan dan kaki, mengawal keanjalan saluran darah serta mengurangkan kecenderungan pembekuan darah. 🔶TIGER NUTS MILK ✔Berguna dalam cirit-birit(termasuk cirit-birit pada kanak-kanak dan penyakit dalam tempoh tumbuh gigi), senak, disentri kronik dan demam. ✔Bertindak mengharmonikan hati, limpa dan pankreas. 🔶BARLI ✔Membantu anak untuk tenang dan relaks ketika belajar. 🔶KURMA ✔Membantu dalam membentuk tenaga yang diperlukan anak ketika di sekolah. 🔶BADAM ✔Membantu meningkatkan aliran darah, membantu membersihkan toksik yang menyebabkan anak cepat penat dan tidak bermaya. 🔶BACAPO MONNIERI ✔Meningkatkan fokus mental dan meningkatkan memori. 🔶PEGAGA ✔Meningkatkan daya hafalan, menguatkan daya ingatan. ✔️LULUS KKM ✔️HALAL Usaha diragui lagi cuba hari ini . Nak cuba? Wasap yer www.wasap.my/60139030106/gstar Sekarang ada promo yer. #GstarKids #Vteen #Biokare #AnakSihat #AnakBijak #AnakCemerlang #Genius #IqBooster #ImunitiBooster #Fokus #Bijak #SunnahFood

IQ Booster Tablet * Focus * Memory * Clarify Natural Products & Halal The best solutions for :- 1. Intense Focus : Clear your mind for optimal mental absorption. 2. Mental Clarify : Enhance neurotransmitter in the brain naturally. 3. Cognitive Precision : Store newly learned information more efficiently. 4. Effective Nootropic : Proven scientific formula that works. Only : RM39 (EM) / RM43 (WM) For order : Call / Whatsapp 013-2181455 (Aliph) #iq #iqbooster #iqtablet #mindandbody #tablets #tabletips #pilminda #kesihatan #healthcare #healthylifestyle #healthy #minda #cergas #healthyfood

IQ Booster Tablet * Focus * Memory * Clarify Natural Products & Halal The best solutions for :- 1. Intense Focus : Clear your mind for optimal mental absorption. 2. Mental Clarify : Enhance neurotransmitter in the brain naturally. 3. Cognitive Precision : Store newly learned information more efficiently. 4. Efective Nootropic : Proven scientific formula that works. Only : RM39 (EM) / RM43 (WM) For order : Call / Whatsapp 013-2181455 (Aliph) #iq #iqbooster #iqtablet #mindandbody #tablets #tabletips #pilminda #kesihatan #healthcare #healthylifestyle #healthy #minda #cergas #healthyfood

Regrann from @gstar_kids_vteen_genius - FOKUS UTAMA GSTARKIDS* . ✅ Memastikan kecerdasan minda anak anda berada ditahap yang paling optimum . ✅ Meningkatkan imuniti badan anak anda supaya kekal cergas dan sihat sepanjang hari . ✅ Anak anda akan lebih fokus, lebih cepat faham dan lebih cepat mengingati tentang apa yang dipelajari . *KELEBIHAN GSTARKIDS* . ✅ Anak mudah hafal ✅ Cepat Ingat ✅ Cepat faham ✅ Lebih pickup ✅ Lebih fokus . Nak cuba utk anak2 Wasap 0115-6983484 . #gstarkids #vteen #anakbijak #genius #terapiinstagram #iqbooster #gstarkidsgenius #remaja #kolej #university #tadika #santaijim #susukambingrrayyan #produkminda #makanansunnah #upsr #pt3 #spm #stpm #student #biokare #mudahhafal #muslihabizresources #ajimaura #biteallteam #agendiperlukan #vteenenhance - #regrann

Hi kesayangan Nurul semua❤♥😊 Kami paham sebelum ni ramai sangat yg mengadu kat kami. . "Akak, kami belum gaji. Kenapa Promo mengancam ni buat waktu belum gaji. Huhuhu😪 " Oleh kerana itu, Kami sampaikan rintihan ibu2 kepada HQ kami. HQ kami ni sangat prihatin, maka di ciptanya PROMO WIN Marathon sempena Trial UPSR & PT3 ni. Al maklumla, UPSR PT3 & FINAL EXAM dah tak sampai 100 hari😱😱😱. . Jom konsisten sehingga EXAM dan tengok result anak kita😊 . *NOW PROMO WIN*⏬ 🔥1 botol RM65 🔥4 botol RM175 🔥*JIMAT RM85 u olsss* 🔥 Harga INCLUDE POSTAGE seluruh Malaysia. . Sis nak? Komen *YA* jika mahu☺ . Atau Whatsapp nurul 📲 013-3360533 . Atau boleh klik link di bio untuk lebih mudah . . #iqbooster #supplimentminda #gstarkids #anakkurangfokus #anaksusahfokus #anakmalasbelajar #anaktakminatbelajar #iqboosterforkids #supplimentmindauntukanak #makanansunnah #makanansunnahterbaik #gstarkidssupplimentbangi #gstarkidssupplements #kajang #bangi #komuterbangi #bangicentral #upsr #upkk #Pt3 #spm #stpm #exam #kolej #agendiperlukan #dropshipwanted