narinarrawang

Narinar Terapi Alternatif Pilihan Ibu Bapa No 1 Di Malaysia . Kebanyakkan mommies & daddies di luar sana pastinya sudah mengetahui mengenai bahaya dan risiko apabila si comel anda didedahkan dengan penggunaan ubat-ubatan terutamanya bagi si comel di bawah 2 tahun. . Ada juga mommies dan daddies di luar sana menggunakan produk alternatif. Ada yang sememangnya berkesan tetapi yang paling penting adalah anda mengetahui bahawa produk yang digunakan itu betul-betul selamat mengikut badan berkuasa yang diiktiraf. . Di NARINAR, kami adalah Terapi Alternatif yang TERBUKTI SELAMAT. Kami telah lulus ujian makmal seperti berikut: . - SIRIM - Ujian Logam Berat (Bahan terlarang) - SIRIM – Ujian Mikrobiologi - SIRIM – Ujian Iritasi Kulit - UPM – Ujian Kadar Toksin (Toxicity) - UPM – Ujian Anti-Inflimasi - UPM – Ujian Anti-Oxidasi - KKM NARINAR FT – NOT 170305107K - KKM NARINAR TT – NOT 180200394K - KKM NARINAR ST – NOT 180200395K . Pastikan set Kombo Narinar sedia ada di dalam rumah untuk rawatan alternatif yang selamat untuk seisi keluarga khususnya si comel mommies. jom terapikan anak dengan NARINAR .Ready to use essential oils. 100% NATURAL dan lulus KKM. Berkesan dan selamat. Boleh click https://linktr.ee/terapi.selsema.akif COD area KL, GOMBAK, SELAYANG, RAWANG, SUNGAI BULOH dan DAMANSARA. #Flutherapy #tummytherapy #sleeptherapy #agentwanted #dropshipwanted #raya2018 #selsema #balikkampung #flu #demam #kahak #batuk #tantrum #fever #baby #narinar #cough #cold #susahtidur #ComelPipiMerah #ciritbirit #BabyCTDK #migraine #sembelit #sakitperut #narinarkl #narinarrawang #narinargombak #narinarselayang #narinardamansara

“NARINAR NI ESSENTIAL OIL KE?” . Ramai mommies & daddies di luar sana PM dan Whatsapp kami tanya adakah Narinar ni Essential Oil yang sama seperti jenama-jenama luar Negara tu ataupun tidak. Disini kami nak beritahu. . YA. Narinar adalah 100% Minyak Pati Ataupun Essential Oil Yang TULEN & BERKUALITI malah TERBUKTI di makmal. . Semua ramuan di dalam produk Narinar menggunakan pati tumbuhan dan bungaan yang ditambah lagi dengan teknik terapi urutan yang menjadikan Narinar secara keseluruhan sebagai “Solution For A Loving Parents”. . NARINAR juga lebih JIMAT dari segi harga jika di bandingkan dengan produk essential oil luar Negara yang ada di pasaran sekarang. Tak cukup dengan itu penjimatan masa juga dapat dimaksimumkan apabila Narinar telah sedia adun dengan carrier oil dari minyak sayuran supaya sangat selamat untuk bayi dan kanak-kanak. #Flutherapy #tummytherapy #sleeptherapy #agentwanted #dropshipwanted #raya2018 #selsema #balikkampung #flu #demam #kahak #batuk #tantrum #fever #baby #narinar #cough #cold #susahtidur #ComelPipiMerah #ciritbirit #BabyCTDK #migraine #sembelit #sakitperut #narinarkl #narinarrawang #narinargombak #narinarselayang #narinardamansara

Musim demam Anak adik dan kakak sama2 demam. Tapi anak adik cepat kebah asbab diterapikan dengan narinar flutherapy. Anak kakak suhu dah cecah 41. Mungkin kena warded. Kakak dah cuak terus order 3 botol. Jom ramai2 kita doakan anak kakak cepat sihat. Sekarang ada cod area KL dan selayang. Sempat lagi selit order ni. Click je.. jangan tunggu lama2. https://linktr.ee/terapi.selsema.akif #Flutherapy #satucinta #selsema #lovemyjob #flu #demam #fever #batuk #kahak #sakitbadan #pening #fullpackage #love #baby #narinar #cough #cold #phelgm #syukurselalu #dropshipwanted #babyboy #babygirl #agentwanted #beautiful #BabyCTDK #narinarselayang #narinargombak #narinarKL #narinarrawang #narinardamansara

Cod di hkl tadi. Puan Siti memilih untuk miliki set combo. Dengan combo set ni anda akan jimat hampir 15% peratus. Free postage dan ada freegift. Best kan.. Sebab tu ramai yang grab combo set. Ok didoakan anak Puan Siti serasi dengan #narinar. Jom miliki Narinar anda hari ini. Click https://linktr.ee/terapi.selsema.akif #Flutherapy #satucinta #selsema #lovemyjob #flu #demam #fever #batuk #kahak #sakitbadan #pening #fullpackage #love #baby #narinar #cough #cold #phelgm #syukurselalu #dropshipwanted #babyboy #babygirl #agentwanted #beautiful #BabyCTDK #narinarselayang #narinargombak #narinarKL #narinarrawang #narinardamansara

Another positive feedback. Fresh from oven 😁 Alhamdulillah..... syukur pada Allah. Dengan izin Allah seorang lagi anak dapat #narinar bantu. Batuk dan selsemanya dah hilang. Terima kasih pada puan Intan Shahirah kerana sudi berkongsi berita ni dengan kita..baru sehari dua guna dah berkesan. Alhamdulillah.. InsyAllah kalau ikut betul2 cara penggunaan yang betul. Narinar dapat bantu menyelesaikan masalah anda. Jom miliki narinar hari ini. Click https://linktr.ee/terapi.selsema.akif #Flutherapy #satucinta #selsema #lovemyjob #flu #demam #fever #batuk #kahak #sakitbadan #pening #fullpackage #love #baby #narinar #cough #cold #phelgm #syukurselalu #dropshipwanted #babyboy #babygirl #agentwanted #beautiful #BabyCTDK #narinarselayang #narinargombak #narinarKL #narinarrawang #narinardamansara

Bayi Ketawa 300 Kali Sehari . Bayi ketawa 300 kali sehari manakala orang dewasa hanya ketawa 60 kali sahaja. Ia hanya berlaku apabila bayi belajar untuk ketawa. Ia adalah pengingatan bahawa bayi mempunyai masa yang seronok berbanding dewasa #Flutherapy #tummytherapy #sleeptherapy #agentwanted #dropshipwanted #raya2018 #selsema #balikkampung #flu #demam #kahak #batuk #tantrum #fever #baby #narinar #cough #cold #susahtidur #ComelPipiMerah #ciritbirit #BabyCTDK #migraine #sembelit #sakitperut #narinarkl #narinarrawang #narinargombak #narinarselayang #narinardamansara