pacifierclipsmalaysia

Ni cth Pacifier Clip tu jadikan gift 鈽猴笍 . Tp baju tu ain xjual ye Blh beli kat Uniqlo 馃榿 . . Ain nak keluar ni Cari brg2 utk milkbooster So, sorry ye kalau ain lewat reply whatapps 馃檹馃徎 . Don鈥檛 worry.. nanti ain reply dr bwh k Oh ye! Sape yg ada order milkbooster, nak add on pacifier clip ni, dh xperlu byr postage 馃槉 . . Handmade Faux Leather Braided Pacifier Clip 鉂わ笍 . 鈻笍1pc: RM13 鈻笍2pcs: RM25 鈻笍4pcs: RM50 + free 2pcs Wooden Ring 鈻笍Wooden Ring only: RM2/pc Postage Excluded: RM7 (sem), RM11 (ss) . . Blh guna utk hold pacifier, teether, small toys etc. Each colour/colour combination maximum ada 3pcs je Colour choices yg available, ain share kat post sblh ye Blh choose colour tp, subject to availability k Sape cpt, dia dapat! 馃槈 . . Kalau interested nak beli, whatapps ain terus tau +6012-2220834 Xmo submit order kt dm or comment tau 馃檹馃徎 . . #braidedpacifierclip #braidedpacifierclips #pacifierclip #pacifierclips #pacifierclipmalaysia #pacifierclipsmalaysia #braidedteetherclip #braidedteetherclips #braidedsootherclip #braidedsootherclips #teetherclip #teetherclips #sootherclip #sootherclips #handmadepacifierclip #handmadepacifierclips #youngestYZ #newborndiy #newbornproject #newbornpreparation #newbornprepping

Ok! Ni color choices utk Handmade Faux Leather Braided Pacifier Clip 鉂わ笍 . 鈻笍1pc: RM13 鈻笍2pcs: RM25 鈻笍4pcs: RM50 + free 2pcs Wooden Ring 鈻笍Wooden Ring only: RM2/pc Postage Excluded: RM7 (sem), RM11 (ss) . . Blh guna utk hold pacifier, teether, small toys etc. Each colour/colour combination maximum ada 3pcs je Colour choices yg available, ain share kat post sblh ye Blh choose colour tp, subject to availability k Sape cpt, dia dapat! 馃槈 . . Kalau interested nak beli, whatapps ain terus tau +6012-2220834 Xmo submit order kt dm or comment tau 馃檹馃徎 . . #braidedpacifierclip #braidedpacifierclips #pacifierclip #pacifierclips #pacifierclipmalaysia #pacifierclipsmalaysia #braidedteetherclip #braidedteetherclips #braidedsootherclip #braidedsootherclips #teetherclip #teetherclips #sootherclip #sootherclips #handmadepacifierclip #handmadepacifierclips #youngestYZ #newborndiy #newbornproject #newbornpreparation #newbornprepping

Tadaaaaa!!! 馃憦馃徎馃憦馃徎 . Handmade Faux Leather Braided Pacifier Clip 鉂わ笍 . 鈻笍1pc: RM13 鈻笍2pcs: RM25 鈻笍4pcs: RM50 + free 2pcs Wooden Ring 鈻笍Wooden Ring only: RM2/pc Excluded postage, RM7 (sem), RM11 (ss) . . Haaaaaaaa... panjang sungguh nama dia kan 馃槄 . Kalau Yasmeen, dia pggl tali puting je 馃槅 . Blh guna utk hold pacifier, teether, small toys etc. Each colour/colour combination maximum ada 3pcs je Colour choices yg available, ain share kat post sblh ye Blh choose colour tp, subject to availability k Sape cpt, dia dapat! 馃槈 . . Kalau interested nak beli, whatapps ain terus tau +6012-2220834 Xmo submit order kt dm or comment tau 馃檹馃徎 . . #braidedpacifierclip #braidedpacifierclips #pacifierclip #pacifierclips #pacifierclipmalaysia #pacifierclipsmalaysia #braidedteetherclip #braidedteetherclips #braidedsootherclip #braidedsootherclips #teetherclip #teetherclips #sootherclip #sootherclips #handmadepacifierclip #handmadepacifierclips #youngestYZ #newborndiy #newbornproject #newbornpreparation #newbornprepping

馃槆馃槆RAINBOW PACIFIER CLIP...puting dah tak hilang dah馃挅馃挅馃挅 Dr kain cotton...Panjang lbh kurang 14in klau unbuttoned Buy a set of 2 clips for RM22.00 馃懚馃懚RM12.00 each馃懚馃懚 Poslaju RM8 WM/RM12 EM Whatsapp to purchase #pacifierclipmalaysia #handmademalaysia #bruneibaby #bruneibabyfashion #sgmums #pacifierclipsmalaysia

馃槆馃槆RAINBOW PACIFIER CLIP...puting dah tak hilang dah馃挅馃挅馃挅 Dr kain cotton...Panjang lbh kurang 14in klau unbuttoned Buy a set of 2 clips for RM22.00 馃懚馃懚RM12.00 each馃懚馃懚 Poslaju RM8 WM/RM12 EM Whatsapp to purchase #pacifierclipmalaysia #handmademalaysia #bruneibaby #bruneibabyfashion #sgmums #pacifierclipsmalaysia

Kaydens first walk with mommy. Weather was a bit chilled but he didn't mind it at all. Was quiet sleeping the whole time. And if course kids had to make funny faces. 馃槀 Can you spy the pacifier clip from my store?馃槈 always along, although not needed today. . . 路 路 路 #pacifierclip #handmade #pacifierclips #baby #babygirl #pacifier #babygift #babyshower #pacifierholder #pacifierclipmalaysia #littlespace #ddlg #babyboy #pacifierchain #babyaccessories #pacifiers #pacifierclipholder #pacifierbaby #paci #ageplay #gift #babyshowergift #ta艧l谋emzik #pacifierstrap #babygifts #babypacifier #pacifierskristal #pacifierclipsmalaysia #adultpacifier #SOOTHERDREAMBOUTIQUE