syukurselalu

NAYLAA BASIC HIJAB | . ❤RM35 exc postage Front : 60cm ( 23.5 inch ) Face : 27cm ( 10.5 inch ) Back : 90cm ( 35.5 inch ) . ❤Material cotton lycra ( 80% cotton 20% lycra) ❤a bit strecthable but xmelekap ❤Tak panas ❤Slim effect ❤Soft awning ❤Tak jarang WhatsApp 📲 018-2040924 #assalamualaikum #sayajualtudung #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #instantsarung #tudungsarung #ironlesshijab #ironlesstudung #travelhijab #koleksitudung #tudungraya #tudungplain #tudungawning #tudungawninglembut #ootdmalaysia #ootdtudung #picoftheday #bazarpaknil #lokalah #bazartudung #syukurselalu #azfaagent #uitm #uia #ipta

NAYLAA BASIC HIJAB | . ❤RM35 exc postage Front : 60cm ( 23.5 inch ) Face : 27cm ( 10.5 inch ) Back : 90cm ( 35.5 inch ) . ❤Material cotton lycra ( 80% cotton 20% lycra) ❤a bit strecthable but xmelekap ❤Tak panas ❤Slim effect ❤Soft awning ❤Tak jarang WhatsApp 📲 018-2040924 #assalamualaikum #sayajualtudung #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #instantsarung #tudungsarung #ironlesshijab #ironlesstudung #travelhijab #koleksitudung #tudungraya #tudungplain #tudungawning #tudungawninglembut #ootdmalaysia #ootdtudung #picoftheday #bazarpaknil #lokalah #bazartudung #syukurselalu #azfaagent #uitm #uia #ipta

NAYLAA BASIC HIJAB | . ❤RM35 exc postage Front : 60cm ( 23.5 inch ) Face : 27cm ( 10.5 inch ) Back : 90cm ( 35.5 inch ) . ❤Material cotton lycra ( 80% cotton 20% lycra) ❤a bit strecthable but xmelekap ❤Tak panas ❤Slim effect ❤Soft awning ❤Tak jarang WhatsApp 📲 018-2040924 #assalamualaikum #sayajualtudung #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #instantsarung #tudungsarung #ironlesshijab #ironlesstudung #travelhijab #koleksitudung #tudungraya #tudungplain #tudungawning #tudungawninglembut #ootdmalaysia #ootdtudung #picoftheday #bazarpaknil #lokalah #bazartudung #syukurselalu #azfaagent #uitm #uia #ipta

Nasehat Terbaik Adalah . Memberi Contoh dengan Perbuatan Nyata... . -Mommy3Z- #mommy3z #syukurselalu #bahagiaitukitayangciptakan #instagramers #riamirandalovers

-- 9 out of 12 🌸 #syukurselalu

NAYLAA BASIC HIJAB | . ❤RM35 exc postage Front : 60cm ( 23.5 inch ) Face : 27cm ( 10.5 inch ) Back : 90cm ( 35.5 inch ) . ❤Material cotton lycra ( 80% cotton 20% lycra) ❤a bit strecthable but xmelekap ❤Tak panas ❤Slim effect ❤Soft awning ❤Tak jarang WhatsApp 📲 018-2040924 #assalamualaikum #sayajualtudung #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #instantsarung #tudungsarung #ironlesshijab #ironlesstudung #travelhijab #koleksitudung #tudungraya #tudungplain #tudungawning #tudungawninglembut #ootdmalaysia #ootdtudung #picoftheday #bazarpaknil #lokalah #bazartudung #syukurselalu #azfaagent #uitm #uia #ipta

NAYLAA BASIC HIJAB | . ❤RM35 exc postage Front : 60cm ( 23.5 inch ) Face : 27cm ( 10.5 inch ) Back : 90cm ( 35.5 inch ) . ❤Material cotton lycra ( 80% cotton 20% lycra) ❤a bit strecthable but xmelekap ❤Tak panas ❤Slim effect ❤Soft awning ❤Tak jarang WhatsApp 📲 018-2040924 #assalamualaikum #sayajualtudung #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #instantsarung #tudungsarung #ironlesshijab #ironlesstudung #travelhijab #koleksitudung #tudungraya #tudungplain #tudungawning #tudungawninglembut #ootdmalaysia #ootdtudung #picoftheday #bazarpaknil #lokalah #bazartudung #syukurselalu #azfaagent #uitm #uia #ipta

Thanks so much dgn customer #Lyne dan #Ieta yg beli dgn sy hari ni, alhamdulilah sngat2 ~😍 Sy jual ya ~♥ #今天面交顾客记 #再次感恩感谢顾客 #Saturdaypost #syukurselalu #syjualsypakai #codkmgoshen #contactlenstrustedseller

💐TQ CUSTOMER💐 . Feedback dari customer. LOVE sangat2. Semua cantik2 belaka tau.. Sangat2 nice.. 😊😊 . ✔ retail ✔ borong . 💟FREE cod utk 2pasang keatas💟 💟Pos ke seluruh Malaysia💟 . UNTUK ORDER⤵⤵⤵ 📌WHATSAPP 📲 www.wasap.my/60125574358 📌✉INBOX FB/PAGE 📌📩DM IG #lenscantik #lensmurah #lenslawa #onlineseller #bazar #bazarlens #sayajuallen #tq #tqsm #testimoni #customer #syukurselalu #posonly #nocod #retail #borong #gojes #cantik #lawa #murah #lensfeedback #tqcustomer

Bile demam melanda Maka tekak pon meragam juga lah... #syukurselalu #cheflife #minumpetang #layantekak

Chicken Shawarma kat Paddington London... MasyaAllah sedapnya ~ Tak ingat nama kedai apa..tapi sederet dengan Restoran Tuk Din.. i really need a vacation. Please take me back to London🙏🏻🙏🏻 @faizzmus 😂 #love #faiznaimi #foodporn #london #eurotrip #eurotrip2015 #paddington #chickenshawarma #alhamdulillah #syukurselalu #doayangbaikbaik #foodlovers #holiday #vacation

NAYLAA BASIC HIJAB | . ❤RM35 exc postage Front : 60cm ( 23.5 inch ) Face : 27cm ( 10.5 inch ) Back : 90cm ( 35.5 inch ) . ❤Material cotton lycra ( 80% cotton 20% lycra) ❤a bit strecthable but xmelekap ❤Tak panas ❤Slim effect ❤Soft awning ❤Tak jarang WhatsApp 📲 018-2040924 #assalamualaikum #sayajualtudung #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #instantsarung #tudungsarung #ironlesshijab #ironlesstudung #travelhijab #koleksitudung #tudungraya #tudungplain #tudungawning #tudungawninglembut #ootdmalaysia #ootdtudung #picoftheday #bazarpaknil #lokalah #bazartudung #syukurselalu #azfaagent #uitm #uia #ipta

NAYLAA BASIC HIJAB | . ❤RM35 exc postage Front : 60cm ( 23.5 inch ) Face : 27cm ( 10.5 inch ) Back : 90cm ( 35.5 inch ) . ❤Material cotton lycra ( 80% cotton 20% lycra) ❤a bit strecthable but xmelekap ❤Tak panas ❤Slim effect ❤Soft awning ❤Tak jarang WhatsApp 📲 018-2040924 #assalamualaikum #sayajualtudung #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #instantsarung #tudungsarung #ironlesshijab #ironlesstudung #travelhijab #koleksitudung #tudungraya #tudungplain #tudungawning #tudungawninglembut #ootdmalaysia #ootdtudung #picoftheday #bazarpaknil #lokalah #bazartudung #syukurselalu #azfaagent #uitm #uia #ipta

NAYLAA BASIC HIJAB | . ❤RM35 exc postage Front : 60cm ( 23.5 inch ) Face : 27cm ( 10.5 inch ) Back : 90cm ( 35.5 inch ) . ❤Material cotton lycra ( 80% cotton 20% lycra) ❤a bit strecthable but xmelekap ❤Tak panas ❤Slim effect ❤Soft awning ❤Tak jarang WhatsApp 📲 018-2040924 #assalamualaikum #sayajualtudung #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #instantsarung #tudungsarung #ironlesshijab #ironlesstudung #travelhijab #koleksitudung #tudungraya #tudungplain #tudungawning #tudungawninglembut #ootdmalaysia #ootdtudung #picoftheday #bazarpaknil #lokalah #bazartudung #syukurselalu #azfaagent #uitm #uia #ipta

NAYLAA BASIC HIJAB | . ❤RM35 exc postage Front : 60cm ( 23.5 inch ) Face : 27cm ( 10.5 inch ) Back : 90cm ( 35.5 inch ) . ❤Material cotton lycra ( 80% cotton 20% lycra) ❤a bit strecthable but xmelekap ❤Tak panas ❤Slim effect ❤Soft awning ❤Tak jarang WhatsApp 📲 018-2040924 #assalamualaikum #sayajualtudung #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #instantsarung #tudungsarung #ironlesshijab #ironlesstudung #travelhijab #koleksitudung #tudungraya #tudungplain #tudungawning #tudungawninglembut #ootdmalaysia #ootdtudung #picoftheday #bazarpaknil #lokalah #bazartudung #syukurselalu #azfaagent #uitm #uia #ipta

😎 Kami sedang menerima lebih dan lebihan lagi positive feedback dari customer selepas dorang berjaya dapatkan perubahan pada zakar mereka, seperti yang mereka inginkan! 👏 . Performance lebih lama & padu ketika bersama isteri selepas penggunaan tak lebih seminggu! Lihat lebih testimony di Instagram kami . Ianya memerlukan usaha & kesabaran bagi anda untuk lihat perubahan yang anda inginkan. Tetapi lepas anda dah dapat result tu, percayalah pasti anda gembira sangat2 sebab dah memilih Lintah Gunung Belacak Oil untuk merawat masalah anda 😍 . . #gambiremas #kamamax #rambospray #gambirgold #vimax #magictisu #macaspray #kualalumpur #igersmalaysia #igmalaysia #igshopmalaysia #terapiinstagram #ikutcarakita #dakwah #salamjumaat #syukuralhamdulillah #syukurselalu #syukur #lawak #ctdk #neelofa #noradanish #fattahamin #laraalana #mirafilzah #jubahmuslimah #tudungbawal #mudahterhibur #bazarpaknil #sayajualmurah