virgincoconutoil

Malam Moms.... Kali ini admin ingin bernagi info yang spektakuler tentang VCO untuk kesehatan tubuh kita, terutama untuk kecantikan kulit. Ya hanya dengan VCO kamu bisa mendapatkan Wajah yang awet muda, lembab, bersih dari jerawat, dan bebas dari mata panda. Tidak hanya itu, VCO juga bisa menjadi : 1. Make up remover alami 2. Make up Waterproof 3. Melembabkan bibir, dengan mengoleskan VCO dimalam hari sebelum tidur 4. Menghilangkan ketombe dan menyehatkan rambut, dengan cara usapkan VCO pada seluruh bagian kulit kepala setengah jam sebelum keramas 5. VCO juga bisa menebalkan bulu mata dan alis. Nah itu baru sebagian manfaat dari VCO untuk tubuh kita. Cantik alami kan lebih baik.😊 Nantikan info sehat lainnya dari Metime ya. Dan dapatkan berbagai macam manfaat dari produk kami. Salam sehat Metime 🤗 #minyakkelapamurni #coconutoil #VCO #Virgincoconutoil #jualVCO #VCOmurah #vcoasli #dietketo #minyakbayi #manfaatvirgincoconutoil

Berikut ini adalah beberapa manfaat VCO diantaranya : 1. Bersifat antibiotik. 2. Bersifat anti jamur. 3. Bersifat anti bakteri. 4. Dapat menonaktifknan virus campak dan juga herpes. 5. Dapat merangsang sistem kekebalan tubuh. 6. Meningkatkan metabolisme tubuh. 6. Dapat meningkatkan stamina. 8. Baik untuk kesehatan pencernaan. 9. Meredakan stress pada organ pankreas. 10. Dapat mencegah osteoporosis. 11. Mencegah terjadinya peradangan. 12. Mengoptimalkan penyerapan kalsium dan magnesium. 13. Mencegah hipertensi. 14. Menangkal radikal bebas. 15. Menjaga kesehatan rambut dari ketombe. 16. Membersihkan area kulit yang mengalami luka. 17. Menghaluskan kulit. 18. Mencegah efek dari radiasi sinar UV. Info Pemesanan: Wa 0858-7788-8338 #vco #vcomurah #jualvco #jualvcoasli #jualvcomurah #virgincoconatoil #minyakkelapa #minyakkelapamurni #minyakkelapadara #minyakkelapadaramurah #pusatherbaldunia #mpasi #antibiotikalami #minyakkelapaasli #minyakkelapaalkanzu #minyakkelapavco #minyakkelapaasli #mpasibayi #vcopamekasan #vcominyakkelapa #virgincoconutoil #vcokemasanbesar #vcoalkanzu #herbalindonesia #pusatherbaldunia

D'AURA MINYAK KELAPA DARA LIQUID 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Harga RM48 (Postage📦RM7 SM/RM10 SS) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Keistimewaan Minyak Kelapa Dara D'Aura 🌺Mengurangkan risiko penyakit jantung. 🌺Merangsang metabolisme. 🌺Menyokong fungsi tiroid. 🌺Membantu anda menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal. 🌺Membunuh virus, kulat, bakteria dan protozoa. 🌺Memiliki sifat antioksidan semulajadi. 🌺Tidak membebankan organ pankreas. 🌺Lemak tepu rantai sederhana mudah dihadam (MFCA). 🌺Bagus untuk bayi (terutama pramatang) dan individu yang mempunyai masalah pencernaan kerana ia mula dihadam di mulut oleh enzim air liur. 🌺Menghasilkan tenaga maksima kerana dihantar terus ke hati. 🌺Menghasilkan tenaga segera dan cepat. Sel jadi cekap dan efisien. 🌺Bertindak menghalang pembentukan radikal bebas. 🌺Diproses secara organik, tidak terhasil trans fatty asid beracun yang merosakkan sistem tubuh. Tiada LDL kolesterol. 🌺Mengandungi 45% – 55% asid laurik. 🌺Bersifat antivirus, antifungus, antibakteria, antiprotozoa. 🌺Pada kulit, bertindak sebagai perisai tambahan terhadap sinaran ultraviolet (UV) dan menghalang jangkitan kuman disamping mempercepatkan pembentukan sel baru. 🌺Bertindak sebagai antikanser dan antihistamine. 🌺Meningkatkan metabolisme. 🌺Meningkatkan daya tahan. 🌺Memperbaiki pencernaan. 🌺Mempermudahkan pencernaan mineral dan vitamin. 💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮 CARA PENGAMBILAN: 🐝Amalkan satu sudu makan (dewasa), satu sudu teh (kanak-kanak) setiap pagi dan petang selepas makan. 🐝Untuk kegunaan luaran, sapu pada bahagian bermasalah 💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮 #ellissebeauty #vco #virgincoconutoil #coconutoil #daura #vcosoftgel #softgelvcodaura #vcodaura #minyakkelapadara #kapsulminyakkelapadara #minyakkelapadaradaura #sayajual #sayajualminyakkelapadara #sayajualvco #sayajualvcodaura #sayajualvcomurah #sayajualvcooriginal #vcooriginalmurah

Just a few drops of this clean, green cleansing oil will remove makeup and impurities, cleanse and hydrate to leave skin glowing. 🌿The olive oil in the blend works its magic to melt away makeup - including gently removing mascara (even for those with sensitive eyes) 🌿The virgin coconut oil, which is full of antioxidants and vitamins, cleanses and hydrates. Leaving skin so clean and fresh 🌿The additional of licorice root extract helps mimic collagen reproduction to boost anti-aging benefits. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Have you tried it yet? Let us know! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #cleanbeauty #cleansingoil #cleanser #naturalskincare #virgincoconutoil #coconutoil #oliveoil #licoriceroot #lookafteryourskin #cleanbeautyrevolution #veganskincare #crueltyfreeskincare #noparabens #nonastiesskincare #succulentlove #thepursuitofjoyproject #lifeandthyme #skincarelover #tropikauk #tropika #wellnessjourney

Siang Moms.... Kali ini admin ingin bernagi info yang spektakuler tentang VCO untuk kesehatan tubuh kita, terutama untuk kecantikan kulit. Ya hanya dengan VCO kamu bisa mendapatkan Wajah yang awet muda, lembab, bersih dari jerawat, dan bebas dari mata panda. Tidak hanya itu, VCO juga bisa menjadi : 1. Make up remover alami 2. Make up Waterproof 3. Melembabkan bibir, dengan mengoleskan VCO dimalam hari sebelum tidur 4. Menghilangkan ketombe dan menyehatkan rambut, dengan cara usapkan VCO pada seluruh bagian kulit kepala setengah jam sebelum keramas 5. VCO juga bisa menebalkan bulu mata dan alis. Nah itu baru sebagian manfaat dari VCO untuk tubuh kita. Cantik alami kan lebih baik.😊 Nantikan info sehat lainnya dari Metime ya. Dan dapatkan berbagai macam manfaat dari produk kami. Salam sehat Metime 🤗 #minyakkelapamurni #coconutoil #VCO #Virgincoconutoil #jualVCO #VCOmurah #vcoasli #dietketo #debm #minyakbayi

On the hunt for some #coldpressed virgin coconut oil? We’ve got you covered! Pop by our store to get your hands on one or two. For orders & enquiries, Call: ‭0813 761 1501‬ or WhatsApp: ‭0908 612 0741. ‬ Store Address: 20a Fola Osibo/Emma Abimbola Cole street, Lekki Phase 1. . . . . #coldpressedcoconutoil #coldpressed #virgincoconutoil #purecoconutoil #fighealthstore #kaloscoconutoil #availableinstore #healthstoreinlagos

Abis aja puasa cm2 kita makan...mak menakan pak menakan sepupu sepapat kata..xpayah la duk diet2 makan aja rugi ooooo..... . Pastu kita susah hati lepas kita dah makan.... Perut yang nak kena prosess tu jadi lambat la dah kita sumbat segalanya dalam perut.. . Cara mengatasi hanya dengan VCO TREENEA AMBIK 4 BIJI untuk 1 Hari semua masalah akan selesai . . #besttestimoni #vcotreenea #yearendsale #minyakkelapadara #vcotreenea #virgincoconutoil #mudahbersalin #masalahkulit #ibuhamil #ekzema #vcosoftgel #vcoliquid #ibuhamil #mommytobe

Bagi wanita/lelaki yang bermasalah . ➡ rambut gugur ➡ rambut jarang ➡ sebelum usia . Meh try guna ini feryal . Walau murah tapi berkesan..100ML pulak tu..Rambut gugur dah hampir tak wujud..Anak-anak rambut nampak mula tumbuh..bau wangi rasa segar walau rambut duk dlm tudung sekali pun.. . Berminat? WHATSAP 014 2937658 RM60 + pos rm7 sm + pos rm11 ss #feryal #arganoil #feryaloil #hairproblem #hairrevitalizer #hairtreatment #antikelemumur #agencatalyst #vcocatalyst #vco #sethamilcatalyst #catalystkuantan #catalyst #virgincoconutoil #vcosoftgel #stokiscatalyst #vcodelima #kuin #insaniahkualaketil #minyakkelapadaracatalyst

A blend of Bhringraja, aloevera, hibiscus, curry leaves extracted into sesame oil, coconut oil & cow milk to nourish your hair follicles and moisturise your hair and scalp. An intensive hair treatment to prevent- •hair loss & premature greying. •improves blood circulation •restores & strengthen dry, damaged & treated hair. •maintains natural colour of hair. . #organicingredients #bhringrajhairoil #handmadeinsmallbatches #hibiscusflower #aloevera #virgincoconutoil #cowmilk #naturalingredients

~VICO Bagoes VCO Oil🥥🥥🥥 Extra Virgin Coconut Oil👍👍👍 Netto 500 ml🍶 Suitable for frying food👍 Ketofastosis User only🍖🥚🥑🥥🥩🥓 📲For order via Whatsapp: 081219501762 . . . . . . . . #vcooil #virgincoconutoil #virgincoconut #coconutoil #coconut #ketofastosis #ketofastosislifestyle #eatfatburnfat #healthylifestyle

Yang #vcofluid ni same je khasiat cm #vcosoftgel cume dlm bentuk cecair.. sesuai utk tujuan luar buat sapu2.. nak makan pun bole. rasa lemak2 mcm tuh.. sedap jugak. WHATSAP 014 2937658 ☺ #vcocatalyst #vco #periodpain #senggugut #rambutgugur #catalyst #virgincoconutoil #stokiscatalyst #vcodelima #vcoargan #vcoaprikot #minyakkelapadara #vcoliquidcatalyst #carrieroils

Khasiat VCO Catalyst 1 . Dapat mengurangkan berat badan 2 . Menghasilkan tenaga segera 3 . mengurangkan kekeringan kulit 4 . masalah jerawat,jeragat,parut lama 5 . Mengatasi masalah kulit berminyak 6 . Mengatasi masalah keputihan 7 . Mencegah risiko penyakit jantung 8 . Memperbaiki pencernaan 9. Melawaskan pembuangan air 10 . Mengurangkan keadaan mudah lapar 11 . Melancarkan kitaran haid& hormon 12. Sebagai agen pelincir suami isteri 13. Mengekalkan kesuburan 1 KOTAK rm35 + pos 3 KOTAK rm100 free pos 5 KOTAK rm150 free pos WHATSAP 014 2937658 #vcosoftgel #vcofluid sapa nak jadi #agencatalyst pm saya hehe.. #vcocatalyst #vco #periodpain #senggugut #catalyst #virgincoconutoil #stokisvco #stokiscatalyst #vcodelima #vcoargan #vcoaprikot #vcodelimacatalyst #minyakkelapadara #vcosoftgelcatalyst #minyakkelapadaracatalyst #vcoliquidcatalyst #vcoliquidcatalyst #catalystnutraceutical #kualaketil #gunungkeriang #muziumpadikedah

Khasiat VCO Catalyst 1 . Dapat mengurangkan berat badan 2 . Menghasilkan tenaga segera 3 . mengurangkan kekeringan kulit 4 . masalah jerawat,jeragat,parut lama 5 . Mengatasi masalah kulit berminyak 6 . Mengatasi masalah keputihan 7 . Mencegah risiko penyakit jantung 8 . Memperbaiki pencernaan 9. Melawaskan pembuangan air 10 . Mengurangkan keadaan mudah lapar 11 . Melancarkan kitaran haid& hormon 12. Sebagai agen pelincir suami isteri 13. Mengekalkan kesuburan 1 KOTAK rm35 + pos 3 KOTAK rm100 free pos 5 KOTAK rm150 free pos WHATSAP 014 2937658 #vcosoftgel #vcofluid sapa nak jadi #agencatalyst pm saya hehe.. #vcocatalyst #vco #periodpain #senggugut #catalyst #virgincoconutoil #stokisvco #stokiscatalyst #vcodelima #vcoargan #vcoaprikot #vcodelimacatalyst #minyakkelapadara #vcosoftgelcatalyst #minyakkelapadaracatalyst #vcoliquidcatalyst #vcoliquidcatalyst #catalystnutraceutical #kualaketil #gunungkeriang #muziumpadikedah